Welke behandeling is geschikt voor mij?

Tijdens de intake zal een passende behandeling samen met u gekozen worden. Praktijk Organ Balance biedt verschillende behandelingen aan, toegespitst op uiteenlopende klachten. Na de intake wordt een behandelplan opgesteld die aansluit bij uw persoonlijke situatie op dat moment.

Wat moet ik meenemen?

Als er sprake is van medicatiegebruik en u een medicatie-overzicht heeft, kunt u deze meenemen.   

Hoeveel bezoeken zal ik nodig hebben?

Het aantal behandelingen verschilt afhankelijk van de klacht die iemand heeft. Na de intake zal er een inschatting voor het aantal behandelingen met u worden besproken.

Wat voor kleding trek ik aan?

Wanneer er bijvoorbeeld alleen met de enkel en voet gewerkt hoeft te worden, volstaat het voor uw eigen gemak om loszittende kleding aan te trekken. Als er bijvoorbeeld gewerkt moet worden op de rug dan zal u het meest comfortabel zijn met ondergoed of als u hiervoor kiest, is een comfortabele korte broek ook prima. Mocht u de voorkeur hebben om al uw kleding aan te houden dan zal de behandeling hierop aangepast worden. Dit behoort tot de mogelijkheden.

Hoe maak ik een afspraak?

Het is mogelijk via Whatsapp of SMS telefonisch contact op te nemen (06 83 353 134) of via email Teun@organbalance.nl

Heb ik een verwijzing van een arts nodig?

Nee, er kan behandeld worden zonder verwijzing van een arts. Zou u in aanmerking willen komen voor een vergoeding dan kan dit vanuit een aanvullend pakket van uw zorgverzekering vergoed worden.

Cliënten kunnen behandeld worden voor een breed scala aan klachten en diagnoses.  U kunt een meer gedetailleerd overzicht vinden van de mogelijkheden op de pagina Behandelingen.

Ja. De opleidingen hiertoe heb ik afgerond aan Qing Bai - Academie voor Chinese Geneeswijzen.

Behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering. In uw polis treft u deze behandelingen aan onder complementarie geneeswijzen, alternatieve geneeswijzen of alternatieve beweegzorg. Behandelingen die praktijk Organ Balance aanbiedt, vormen een onderdeel, dan wel een volledige behandeling afhankelijk van de doelstelling. Bij het opstellen van de factuur en bij het declareren van de factuur wordt uitsluitend Shiatsu Therapie als geboden behandeling vermeld indien het gaat om een massagebehandeling.

U kunt telefonisch berichten of mailen naar de praktijk om te annuleren. Mits u minimaal 24 uur voorafgaande aan de afspraak annuleert, worden er geen kosten in rekening gebracht.