Welke massage is geschikt voor mij?

Wanneer de klachten tijdens de intake duidelijk zijn, zal een passende massagebehandeling gekozen worden. Praktijk Organ Balance biedt verschillende massagebehandelingen toegespitst op uiteenlopende klachten. Na een eerste intake wordt een behandelplan opgesteld die aansluit bij uw persoonlijke situatie op dat moment.

Wat moet ik meenemen?

Als er sprake is van medicatiegebruik en u een medicatie-overzicht heeft, kunt u deze meenemen.   

Hoeveel bezoeken zal ik nodig hebben?

Het aantal massagebehandelingen verschilt afhankelijk van de klacht die iemand heeft. Na een eerste intake wordt dit al duidelijker.

Wat voor kleding trek ik aan?

Wanneer er bijvoorbeeld alleen met de enkel en voet gewerkt hoeft te worden, volstaat het voor uw eigen gemak om loszittende kleding aan te trekken. Als er bijvoorbeeld gewerkt moet worden op de rug dan zal u het meest comfortabel zijn met ondergoed of als u hiervoor kiest, is een comfortabele korte broek ook prima. Mocht u de voorkeur hebben om al uw kleding aan te houden dan zal de behandeling hierop aangepast worden en behoort een Shiatsu massage tot de mogelijkheden.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt de snelle en gebruiksvriendelijke online booking-pagina gebruiken. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen (06 83 353 134) of via email Teun@organbalance.nl

Heb ik een verwijzing van een arts nodig?

Nee, er kan behandeld worden zonder verwijzing van een arts. Zou u in aanmerking willen komen voor een vergoeding dan kan dit vanuit een aanvullend pakket van uw zorgverzekering vergoed worden.

Cliënten kunnen behandeld worden voor een breed scala aan klachten en diagnoses.  U kunt een meer gedetailleerd overzicht vinden van de mogelijkheden op de pagina Behandelingen.

Ja. De opleiding hiertoe heb ik afgerond aan Qing Bai - Academie voor Chinese Geneeswijzen. Voor meer informatie kunt u mijn Linkedin-pagina raadplegen:

Shiatsu Therapie valt onder de aanvullende verzekering. In uw polis treft u deze behandeling aan onder complementarie geneeswijzen, alternatieve geneeswijzen of alternatieve beweegzorg. Alle zorgverzekeringen vergoeden Shiatsu Therapie. Massages die praktijk Organ Balance aanbiedt, vormen een onderdeel, dan wel een volledige behandeling afhankelijk van de doelstelling. Bij het opstellen van de factuur en bij het declareren van de factuur wordt uitsluitend Shiatsu Therapie als geboden behandeling vermeld. Ontspanningsmassage wordt niet vergoed.

U kunt bellen of mailen naar de praktijk om te annuleren. Mits u minimaal 24 uur voorafgaande aan de afspraak annuleert, worden er geen kosten in rekening gebracht.