Shamanic Healing

Ancestral Healing
Patronen, overtuigingen en gedrag kan voortkomen uit de voorouderlijke lijn. De Sjamanen wisten dit en vonden het noodzakelijk om in dit leven negatieve patronen en energieën op te lossen. Hiermee heel je niet alleen jezelf maar zeven generaties naar achteren en zeven generaties naar voren. Er wordt door Caroline contact gemaakt met de energie van het familielid waar het patroon is begonnen en de energie wordt verwijderd uit het veld van de cliënt. Hierdoor hoeft het patroon zich niet meer te manifesteren in de fysieke realiteit.

Destiny Retrieval
Iedereen die leeft is hier gekomen met een specifiek doel. Dit is al bepaald voor je geboorte. Het kan zo zijn dat je niet duidelijk hebt waarvoor je hier bent gekomen. Caroline kan contact maken met de energie van je hoger zelf om antwoorden te vinden op vragen zoals: waarom ben ik hier? Wie wil ik hier zijn? Wat wil ik ervaren? Wat kom ik bijdragen?

Energetic Cord Cutting
Als een verbinding met een ander je op negatieve wijze geraakt heeft op welke manier dan ook, dan kan er een energetisch koord achterblijven. Je blijft dan energetisch verbonden aan de ander. Een psychisch energetisch koord kan door Caroline doorgesneden worden en worden verwijderd zodat je weer in je eigen energiesysteem kunt zijn.

Extractions
Als je een erg open energieveld hebt, is het gemakkelijk om vreemde energie aan te trekken. Soms blijft die energie “hangen” in je energieveld. Dit kan leiden tot gedachtes die niet van jou zijn of een moe gevoel. Caroline haalt op een speciale manier de energie weer uit je veld en tijdens de sessie komt er inzicht over hoe het kon dat je deze energie hebt aangetrokken.

Fire Ceremony
Een van de meest krachtige rituelen uit het Sjamanisme is de Vuurceremonie. Het vuur transformeert energie die losgelaten wil worden. Met een speciale zang, aanroepen van de windrichtingen en offeringen transformeert het Vuur in een bondgenoot waardoor er veel losgelaten kan worden.

Illumination
Negatieve ervaringen slaan op in het lichaam, klaar om geheeld te worden. Tijdens de Illumination wordt er middels een speciale steen genaamd “Kuja” gewerkt met de ademhaling onder begeleiding van Caroline om alles los te laten wat het systeem wil verlaten. Een bijzondere en transformatieve techniek.

Soul Retrieval
Als we slechte dingen meemaken in dit leven of een van de levens hiervoor kan er een stukje van onze energie achterblijven. Tijdens een Soul Retrieval reist Caroline in jouw onderbewuste om jouw achtergebleven stukje energie terug te halen en weer in je energiesysteem terug te plaatsen.