Teun Ågren

Teun Ågren (1983) is acupuncturist, shiatsutherapeut en fytotherapeut met een achtergrond in zowel westerse als oosterse behandeltechnieken.

Nadat hij in 2010 zijn Bachelor of Arts Therapies in Leiden had afgerond, verschoof zijn interesse naar meer fysieke therapievormen. Teun leerde in Thailand onder meer de Chi Nei Tsang buikbehandeling van Mantak Chia (oprichter van de Universal Healing Tao), de fusie van de vijf elementen van senior instructeur Barry Spendlove en Life Pulse Massage van Karin Sörvik (oprichter van de Healing Tao Society in New York City).

Na zijn opleiding is hij begonnen aan de 3-jarige opleiding Shiatsu Therapie bij Qing-Bai in Amsterdam, welke hij Cum Laude heeft afgerond. Drie jaar later behaalde hij zijn diploma als acupuncturist en het jaar daarop als fytotherapeut.

Een belangrijk uitgangspunt in zijn behandelingen is om mensen naast hun fysieke welzijn ook bewust te maken van psychologische patronen. Hij biedt praktische hulpmiddelen om de algehele gezondheid in evenwicht te brengen. Teun is half Zweeds, half Nederlands en de gelukkige vader van tweelingdochters. Hij wandelt veel met zijn twee honden en sport graag in zijn vrije tijd.

Caroline Ågren

Caroline Ågren (1984) is een holistische therapeut op basis van de Vijf Elemententheorie van de Chinese Geneeskunde met een achtergrond in regressie- en reïncarnatietherapie.

In 2012 studeerde zij af als regressie- en reïncarnatietherapeut aan opleidingsinstituut TranceArt, waar zij les kreeg van onder meer Bertien van Woelderen en Jos Olgers. Na haar opleiding volgde zij diverse trainingen via het ‘Four Winds Society’ programma in Chili bij psycholoog en medisch antropoloog dr. Alberto Villoldo. Hier volgde zij haar opleiding energiegeneeskunde gecombineerd met voeding- en supplementatietraining.

Haar natuurgeneeskundige pad vervolgde toen ze kennis maakte met de eeuwenoude Chinese behandelmethode 'Energy Clearing'. Deze behandeling werkt op subtiele wijze met gestagneerde ‘Qi’ op vijf verschillende lagen van het energiesysteem.

Sinds haar kindertijd heeft Caroline een grote interesse in de dynamiek van de psyche van mensen. Ze vroeg zich altijd af waarom mensen doen wat ze doen en wat voor innerlijke balans zorgt. Haar drijfveer is om mensen te helpen hun eigen energiesysteem te harmoniseren en zo de relatie met zichzelf, anderen en hun omgeving te verbeteren.

In haar privéleven is ze gelukkig getrouwd met Teun Ågren en werkt ze met hem samen in de praktijk. Ze wandelt graag met haar hond Nala en Leonberger Harry. Ze vindt de verbinding met de natuur erg belangrijk, evenals voldoende beweging, voedzaam eten en dankbaarheid voor al het moois dat het leven te bieden heeft.